11 mars 2018
13:00

Krokeks IF C

Referat: Kimstad GoIF - Krokeks IF C

Första träningsmatchen var då avklarad efter att vi spelat oavgjort 2-2 mot Kimstad GoIF efter 1-1 i halvlek. Då Kimstad kom med endast 10 man fick man "låna" 2 spelare av oss, och det gynnade även oss då fler fick mer speltid. Det var ju ändock träningsmatch.
Då det var första gången vi var ute på stor plan hade vi lite problem att hitta rätt i både defensiven som offensiven. Vi verkade lite tveksamma och försiktiga i vårt spel, fram för allt i andra halvlek då vi ändrade spelsystem till 4-1-4-1. Orsaken till den ändringen var att vi skulle kunna komma till lite bättre på mittfältet. Fick väl inte direkt några svar när det gäller defensiven, men däremot tyckte jag att vi förlorade offensivt med bara en forward. Om det berodde på bytet eller att vi blev tröttare vet jag inte, men mycket tyder på att vi i fortsättningen skall spela med 2 forwards.
Även om vi hade lite problem att hitta rätt så skapade inte Kimstad så jättemycket framåt, så med vilja och rätt inställning kämpade vi på riktigt bra.
Christian gjorde både 0-1 och 1-2 efter misstag i Kimstadsförsvaret, Vi höll ledningen till den 86:e minuten då våra motståndare kunde kvittera från nära håll. Lite synd.
2-2 mot ett div.6 gäng i första träningsmatchen är resultatmässigt bra och när vi får igång spelet ordentligt kommer våra U2-motståndare att få det kämpigt.
Synd att vi ej har möjlighet att kunna träna på stor plan, då det är det vi skulle behöva. Men vi får nöja oss med ERA-hallen och göra det bästa av det.

Nu kör vi på och nästa träningsmatch är mot Kättinge 7 april på Åby IP.